De studio

Sinds het opstarten in 2011 kan studio Rooijaal – grafische vormgeving, zich geen fijner werk meer wensen. De energie, het samenwerken met opdrachtgevers én communicatie ontwikkelen waarmee doelen en doelgroepen worden bereikt maakt dat er met veel plezier aan nieuwe opdrachten wordt gestart.

Studio Rooijaal – grafische vormgeving, ontwikkelt logo’s met passende huisstijlen en geeft vorm aan diverse ontwerpen zowel offline (print) als online (web). Niet alleen voor magazines, logo’s of banners schakel je de studio in, ook voor diverse belettering op kleding, auto of raam bel je met Linda Rooij, vormgever van de studio.

Nieuwe website? De studio ontwikkelt WordPress websites met een uitstraling waarmee jij je met je bedrijf als een vis in het water voelt.

De studio ontwikkelt alle vormen van communicatie waarbij samenwerken erg belangrijk is. Eindverantwoordelijken zoals drukkers, beletteraars en webbouwers zijn dan ook onmisbare partners.

Naast ontwerp verzorgt de studio ook al je drukwerk. Drukwerkbegeleiding is dan ook een vast onderdeel, geen zorgen over het mooie ontwerp en of dat wel in de juiste kleurmodus op dat speciale papier terecht is gekomen.

Ben je benieuwd of de studio ook iets voor jou kan betekenen? Mail naar linda@studiorooijaal.nl en wil je Linda persoonlijk spreken? Bel dan 06 413 95 646.

Foto: Kimo Grashuis, Kimo Grashuis Fotografie

Linda Rooij

Linda Rooij

grafisch vormgever
Linda is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Bij communicatieburo’s als Rooduijn Communicatie, design@cetera.nl, Optima Forma en Front-taal is haar kennis verder ontwikkeld.
studio Rooijaal

studio Rooijaal

Rotterdam
Vroesenpark

Vroesenpark

Bron van inspiratie
Een paar jaar geleden is Linda verhuisd van Rijswijk naar Rotterdam en de studio ging vrolijk mee. Geen mooiere plek dan wonen aan het prachtige Vroesenpark. (foto: Kimo Grashuis Fotografie)