Diensten

Je bent die sprankelende ondernemer, je weet wat je wilt. Je bent al een tijdje bezig met je onderneming en je werkt alleen of je hebt personeel in dienst. Je weet dat de uitstraling van je bedrijf beter kan, want je logo moet aansluiten bij je bedrijf. Jij groeit, je onderneming groeit…

Ben je tevreden over de look & feel van je onderneming? Straalt het de kwaliteit uit waar je nog steeds achter staat? En past dit nog bij de kwaliteit die je iedere dag levert?

Studio Rooijaal helpt je aan een frisse nieuwe identiteit. Via een compleet nieuwe uitstraling die weer aansluit bij je huidige kernwaardes komen we zo tot een identiteit die weer helemaal bij je onderneming past. Niet alleen je logo pakken we op, heel je uitstraling nemen we hierin mee. Templates met uniforme uitstraling, nieuwe professionele business cards en natuurlijk een nieuwe WordPress website met hosting en onderhoud. 

“Ja, en wat levert het mij dan preciès op?” hoor ik je zeggen.

Je voelt je beter verbonden met je onderneming.

Daardoor trek je weer de juiste doelgroep aan.

En nou komt het: de omzet stijgt ook nog eens vrolijk mee.

Met de studio ontwikkel ik alle vormgeving van diverse communicatie. Van WordPress websites tot logo’s. Van visitekaartjes en magazines, tot alle vormen van promotiemateriaal, zoals mooie presentatiefolders en professionele brochures. Ook het digitaal inrichten van je social media kanalen als Linkedin, Instagram en Facebook.

Ben je op zoek naar een nieuwe website? De studio verzorgt samen met onze webbouwer frisse nieuwe WordPress websites. Templates of maatwerk? Studio Rooijaal verzorgt van begin tot het eind. Natuurlijk met hosting en onderhoud!

Naast ontwerp en websites verzorg ik ook al je drukwerk. Drukwerkbegeleiding is een vast onderdeel van de studio. Geen zorgen of het mooie ontwerp op de juiste manier op het papier is terechtgekomen.

En ben je als ondernemer op zoek naar een professionele bedrijfsvideo, een snelle timelapsevideo of andere vormen van video-productie? De studio verzorgt samen met onze favoriete contentmaker frisse media die je gelijk kan plaatsen op bijvoorbeeld je website, social media of de beursvloer!

Zoveel disciplines vraagt om goede samenwerkingen. In al die jaren heeft de studio waardevolle relaties opgebouwd met bijvoorbeeld drukkers, beletteraars, webbouwers en contentmakers zoals (timelapse) fotografen en videoproducenten. Dit zijn onmisbare partners. Prettig contact en 1 aanspreekpunt, zo werkt het bij de studio.

Ben je benieuwd of de studio ook iets voor jou kan betekenen? Mail naar: linda@studiorooijaal.nl en wil je mij persoonlijk spreken? Bel dan 06 413 95 646. 

En ben je met je onderneming toe aan een frisse Herfstschoonmaak op het gebied van je huisstijl? Kan je eigenlijk niet wàchten tot we kunnen beginnen? De studio helpt je vast op weg met deze 3 pakketten:

COMPACT

COMPACT

PAKKET

Logo

Visitekaartjes (incl. 150 kaartjes)

Brief en Word Template

COMFORT

COMFORT

PAKKET

Logo

Visitekaartjes (incl. 150 kaartjes)

Brief en Word Template

Social Media inrichting FB/ TW/ INSTA/ LINK

ROOIJAAL

ROOIJAAL

PAKKET

Logo

Visitekaartjes (incl. 150 kaartjes)

Brief en Word Template

Social Media inrichting FB/ TW/ INSTA/ LINK

Wordpress website + SSL certificaat + hosting en onderhoud