&mosterd advocatuur

druk + print, logo + huisstijl

&MOSTERD ADVOCATUUR

Voor Johan Mosterd heeft de studio deze fijne nieuwe huisstijl ontwikkeld waarmee hij vol trots voor de dag kan komen in het stijlvolle WTC The Hague.

Johan was er nog niet helemaal over uit welke stijl en uitstraling hij zou willen. Ook over kleuren had hij nog geen idee. Een beeldmerk was niet nodig, alleen de naam voluit. Dan begint het bij de studio al te knisperen want dit traject begint bij mij al vorm te krijgen op het moment dat ik in gesprek ben met de opdrachtgever.

Ook schreefloze fonts (lettertype) kunnen gewicht uitstralen, deze functie is niet alleen voor schreefletters weggelegd zoals de klassieke Times. Johan gaf aan dat hij de letter van de firma Bulthaup aantrekkelijk vond.

Na Johan gesproken te hebben voel je als vormgever goed aan welke stijl de uitstraling gaat krijgen. In dit geval was het overduidelijk dat de richting van advocatuur vooral rustig en stijlvol gaat worden. De kleurcombinatie niet te uitdagend, geen opvallende contrastkleur bij het donkerblauw, maar wel met een fris ondersteunend cyaanblauw.

Ontwerp: nieuw logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, etiketten, digitale template & mailafsluiting

Portfolio

ilumio

TU Delft